100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 316 CDI 163
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 316 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 316 CDI komen. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Trillende remschijven

Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906)

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.