100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 316 CDI 4x4 163
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 316 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 316 CDI 4x4 past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906)

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Geperforeerde remschijven

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een schijf en blok is een combinatie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.