100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 315 CDI 150
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 315 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Een schijf en blok is een combinatie. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 315 CDI

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Roest is ook een apk afkeur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) komen.

Trillende remschijven

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.