100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 314 CDI 4x4 143
Bouwjaar 05.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 314 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 314 CDI 4x4 past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemschoenenJAGUAR RemslangenSKODA Spoorstang. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906)

Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Geperforeerde remschijven

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.