100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 313 CDI 129
Bouwjaar 06.2006 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 313 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een auto remschijf mag nooit trillen. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 313 CDI heeft een eigen VIN-nummer. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Trillende remschijven

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG SpoorstangBUICK DraagarmenRENAULT Remtrommels. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.