100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 313 CDI 129
Bouwjaar 05.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 313 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 313 CDI

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.

Trillende remschijven

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.