100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 311 CDI 114
Bouwjaar 05.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 311 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Geperforeerde remschijven

De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 311 CDI past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906)

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.