100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 310 CDI 95
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 310 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 310 CDI

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Trillende remschijven

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Geperforeerde remschijven

RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.