100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 309 CDI 88
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 309 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 309 CDI

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Geperforeerde remschijven

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.