100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (910, 907) 211 CDI 114
Bouwjaar 02.2018 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (910, 907) 211 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde

Zelf remschijven vervangen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (910, 907) 211 CDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Hoe werken remschijven

Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (910, 907) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIKIALADA. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.