100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 224 258
Bouwjaar 06.2006 - 12.2013

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 224

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 224

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) heeft een eigen VIN-nummer. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.

Trillende remschijven

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.