100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 219 CDI / BlueTEC 190
Bouwjaar 03.2009 - 05.2016

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 219 CDI / BlueTEC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Trillende remschijven

Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 219 CDI / BlueTEC dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.