100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 218 CDI 184
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 218 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 218 CDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Geperforeerde remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.