100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 216 CDI 163
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 216 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 216 CDI heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Trillende remschijven

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906)

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.