100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 216 156
Bouwjaar 09.2008 - 05.2016

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 216

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 216

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT StuurkogelsCITROEN ABS sensorenAUDI Draagarmen.

Geperforeerde remschijven

Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Trillende remschijven

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. De casting moet uitwerken na het giet proces .

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.