100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 214 CDI 143
Bouwjaar 04.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 214 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 214 CDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemslangenFIAT HandremkabelsDAF Remblokken.

Geperforeerde remschijven

De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) komen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.