100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 213 CDI 129
Bouwjaar 03.2009 - 05.2016

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 213 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 213 CDI. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Trillende remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.