100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 213 CDI 129
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 213 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 213 CDI.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906)

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS RemklauwenBUICK RemblokkenMITSUBISHI Stabilisatorstangen.

Trillende remschijven

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.