100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 211 CDI 109
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 211 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 211 CDI

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) past. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Trillende remschijven

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.