100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 211 CDI 114
Bouwjaar 04.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 211 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Geperforeerde remschijven

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 211 CDI

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.