100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 210 CDI 95
Bouwjaar 03.2009 - 05.2016

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 210 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 210 CDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, ATE, Lucas, Bosch, Bendix, TRW, Brembo, Jurid, Zimmermann, Rofren, ABS en Textar Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN StuurkogelsVOLVO RemslangenSUZUKI Wielnaven. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.