100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 209 CDI 88
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 209 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) 209 CDI komen. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (906) heeft een eigen VIN-nummer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Geperforeerde remschijven

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.