100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 224 258
Bouwjaar 06.2006 - 12.2013

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 224

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 224 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER StabilisatorstangenDODGE RemschijvenLAND ROVER Remblokken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven.

Trillende remschijven

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.