100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 216 CDI 163
Bouwjaar 06.2006 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 216 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 216 CDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) past. De minimale dikte mag niet overschreden worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Trillende remschijven

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.