100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 216 156
Bouwjaar 09.2008 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 216

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 216

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Trillende remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.