100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 215 CDI 150
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 215 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 215 CDI

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Geperforeerde remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI ABS sensorenDAIHATSU SpoorstangDACIA Fuseekogels. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Trillende remschijven

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.