100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 213 CDI 129
Bouwjaar 06.2006 - 05.2016

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 213 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Trillende remschijven

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 213 CDI

Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) heeft een eigen VIN-nummer. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.