100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 211 CDI 109
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 211 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Geperforeerde remschijven

Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 211 CDI past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een schijf en blok is een combinatie. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.