100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 210 CDI 95
Bouwjaar 03.2009 - 12.2013

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 210 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906) 210 CDI

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (906). Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.

Trillende remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.