100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (910) 214 CDI 143
Bouwjaar 02.2018 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (910) 214 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (910) 214 CDI past. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (910)

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemschijvenSMART RemcilindersAUDI Handremkabels. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.