100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 224 258
Bouwjaar 06.2006 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 224

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA StuurkogelsSUZUKI WielnavenSSANGYONG Remschijven. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.

Trillende remschijven

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 224 past. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906)

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.