100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 219 CDI / BlueTEC 190
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 219 CDI / BlueTEC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 219 CDI / BlueTEC

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) komen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemschijvenSEAT WielnavenFERRARI Stuurkogels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is.

Trillende remschijven

Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.