100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 218 CDI 184
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 218 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 218 CDI.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906)

Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemschijvenDAIHATSU RemklauwenLADA Stabilisatorstangen.

Trillende remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.