100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 214 CDI 143
Bouwjaar 04.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 214 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 214 CDI

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN FuseekogelsTOYOTA DraagarmenSUZUKI Remcilinders. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur.

Geperforeerde remschijven

Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Trillende remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.