100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 213 CDI 129
Bouwjaar 06.2006 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 213 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 213 CDI

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Geperforeerde remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De productie van remschijven is complex. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Trillende remschijven

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) heeft een eigen VIN-nummer. Voorkomen is altijd beter dan genezen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.