100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 213 CDI 129
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 213 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 213 CDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI StuurkogelsOPEL HandremkabelsVOLVO Remklauwen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Trillende remschijven

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remschijven kopen voor een auto.

Geperforeerde remschijven

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.