100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 211 CDI 114
Bouwjaar 04.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 211 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.

Geperforeerde remschijven

Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 211 CDI heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemtrommelsFIAT DraagarmenLINCOLN Spoorstang. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906)

Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De productie van remschijven is complex.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.