100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 210 CDI 95
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 210 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 210 CDI

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA SpoorstangSMART HandremkabelsMITSUBISHI Fuseekogels. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Trillende remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Geperforeerde remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.