100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 209 CDI 88
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 209 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906) 209 CDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bestelwagen (906)

Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Geperforeerde remschijven

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.