100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197) 6.2 571
Bouwjaar 06.2011 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197) 6.2

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197) 6.2, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.

Geperforeerde remschijven

Elke MERCEDES-BENZ SLS AMG Roadster (R197) heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.