100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2 GT 592
Bouwjaar 06.2013 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2 GT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2 GT

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Geperforeerde remschijven

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemklauwenBUICK StabilisatorstangenSEAT Wiellagers. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen.

Trillende remschijven

Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197). Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Controleer op tijd uw auto slijtdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.