100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2 571
Bouwjaar 03.2010 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) 6.2

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Elke MERCEDES-BENZ SLS AMG (C197) heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Trillende remschijven

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Remschijven kopen voor een auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.

Geperforeerde remschijven

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.