100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R172) 55 AMG 422
Bouwjaar 01.2012 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R172) 55 AMG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Trillende remschijven

Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R172) 55 AMG

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R172), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.