100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R172) 350 306
Bouwjaar 02.2011 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R172) 350

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Geperforeerde remschijven

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R172) 350

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R172), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemklauwenJEEP ABS sensorenMASERATI Stabilisatorstangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.