100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R171) 350 272
Bouwjaar 06.2004 - 02.2011

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R171) 350

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R171) 350

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Geperforeerde remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemtrommelsSAAB RemschijvenOPEL Remslangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.