100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 320 218
Bouwjaar 03.2000 - 04.2004

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 320

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170) 320

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Geperforeerde remschijven

Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Elke MERCEDES-BENZ SLK (R170) heeft een eigen VIN-nummer. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT RemslangenSKODA RemschijvenMITSUBISHI Remblokken.

Trillende remschijven

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.