100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 230 Kompressor 197
Bouwjaar 03.2000 - 04.2004

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 230 Kompressor

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170) 230 Kompressor

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Geperforeerde remschijven

Elke MERCEDES-BENZ SLK (R170) heeft een eigen VIN-nummer. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.