100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor 192
Bouwjaar 10.1996 - 03.2000

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Geperforeerde remschijven

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.