100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor 163
Bouwjaar 03.2000 - 04.2004

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

De casting moet uitwerken na het giet proces . Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 Kompressor, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke MERCEDES-BENZ SLK (R170) heeft een eigen VIN-nummer. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Geperforeerde remschijven

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO DraagarmenDAIHATSU StuurkogelsAUDI Remslangen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.