100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200 136
Bouwjaar 09.1996 - 03.2000

Remschijven MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Geperforeerde remschijven

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R170) 200

Elke MERCEDES-BENZ SLK (R170) heeft een eigen VIN-nummer. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.